Et aktivt liv uanset alder

Der er masser af muligheder for sport i området. Tæt på Teglgårdshaven ligger et anlæg, hvor der er mulighed for at spille tennis, squash og badminton, og du kan gå et par runder golf hos Furesø Golfklub eller den særligt smukke ”The Scandinavian Golf Club” i Farum. Der er svømmehal i nærheden, og du kan også vælge at tage svømmetag i de smukke søer i
området, som også inviterer til en rolig gåtur eller en hyggelig cykeltur.

Hvis du foretrækker publikumssport, byder FC Arena på masser af sportsbegivenheder, ligesom kulturlivet er aktivt i Birkerød og de nærliggende byer.

Afstand til: Birkerød Tennisklub 500 meter · Furesø Golfklub 700 meter · Birkerød Skole 1,3 km · Togstation 1,7 km (30 min. i tog til København H) · Birkerød Gymnasium 3,2 km · Rude Skov 7 km

Bo i Birkerød og
få det hele

Birkerød er kun 23 minutter fra København med offentlig transport. Der er kort afstand til skole, institutioner, dagligvareindkøb og S-tog. Med 5 minutters gang til bus og med motorvejen tæt på, så har du generelt kort transporttid og er tæt på København, Hørsholm, Hillerød og Lyngby.

Eventyrlig beliggenhed

Birkerød har en helt særlig og eventyrlig beliggenhed omgivet af naturen. Syd for Birkerød ligger Furesøen med det fredede område Vaserne. Mod øst ligger Rudeskov, som er én af Nordsjællands mest spændende og varierede skove, hvor høje bakker veksler med talrige søer og moser. Mod vest ligger det naturfredede areal Ulerne med Carinasøen – og endelig mod nord Sjælsø og Eskemoseskov.